Nieuws Mechelen Tailormate genomineerd voor Prijs Ondernemen 2021

Tailormate genomineerd voor Prijs Ondernemen 2021

Kevin Goovaerts en Ignace Degens

Tailormate genomineerd voor Prijs Ondernemen 2021

MECHELEN – Tailormate uit Mechelen maakt op de Prijs Ondernemen van Voka Mechelen-Kempen. Ze zijn vooral actief in de standen- en interieurbouw. In totaal zullen negen bedrijven meedingen naar de prijs. Op 30 september kennen we de winnaar. “We hebben heel hard moeten werken om in deze coronacrisis onszelf staande te houden. Deze erkenning is erg leuk en een bekroning voor heel het team”, zeggen zaakvoerders Kevin Goovaerts en Ignace Degens.

Voka Mechelen-Kempen zet de hele maand juni in het teken van de Prijs Ondernemen. Negen awards zal de Voka-Kamer de komende vier weken uitreiken. Eén in elke Voka Lokaal-afdeling. Voor de Voka Lokaal-afdeling Mechelen gaat de award naar Tailormate. Ze zijn meteen ook genomineerd voor dé Prijs Ondernemen.

Tailormate heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de standen- en interieurbouw. “We hebben heel hard moeten werken om in deze coronacrisis onszelf staande te houden. Daarom is deze erkenning erg leuk en een bekroning voor heel het team. Onze troef is dat we véél disciplines onder één dak hebben. We combineren hout- met metaalbewerking en hebben een spuiterij. En je kan bij ons ook terecht voor digitale print. Alles op één plek”, zeggen Kevin Goovaerts en Ignace Degens.

“Met de Prijs Ondernemen willen we onze bedrijven in de etalage zetten. Na een zware coronaperiode van 15 maanden verdienen ze dit. Ze hebben vaak hun hele business moeten omgooien. De genomineerde bedrijven bewijzen stuk voor stuk dat ze uit het juiste hout gesneden zijn”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen.

Vanaf 1 juli 2021 kan iedereen zijn stem uitbrengen op de Voka-website www.voka.be/prijs-ondernemen  Op 30 september weten we wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2021 wordt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.