Nieuws Mechelen Tapijtenwinkel ruilt centrum Mechelen voor Bonheiden

Tapijtenwinkel ruilt centrum Mechelen voor Bonheiden

Tapijtenwinkel ruilt centrum Mechelen voor Bonheiden

BONHEIDEN – Tapijtenwinkel Van Caster verhuist zijn activiteiten van de Ijzerenleen in Mechelen naar een pand in Bonheiden. Daar huren de broers Jean-Louis en Marc Van Caster een ruimte van 500m² in de nieuwbouw die tuinmeubelzaak VB Center liet optrekken.

Na ruim zestig jaar op de Ijzerenleen drong een verhuis voor Van Caster zich op om verschillende redenen. Omdat 70% van de omzet van het bedrijf nu al op bestelling gebeurt, werd de showroom te groot en het magazijn te klein. Daarnaast begon ook de bereikbaarheid in het stadscentrum een probleem te worden, zowel voor leveringen als voor de klanten.

“Zowel logistiek als commercieel gezien zaten we niet meer op onze plaats in Mechelen”, bevestigt zaakvoerder Jean-Louis Van Caster. “Daarom zijn we snel op de kar gesprongen van VB Center in Bonheiden, dat na een brand een nieuwbouw neerpootte in de Rijmenamseweg maar niet meer van plan was om alle ruimte zelf te gebruiken.”

De winkel op de Ijzerenleen blijft nog tot eind november dienst doen als outletstore. Wat nadien met het pand zal gebeuren, is nog niet beslist. “Ik hoor hier en daar dat er een Delhaize zou komen, maar dat kan ik alvast ontkennen”, zegt Jean-Louis.

In het weekend van 17 en 18 november opent Van Caster officieel de deuren van zijn nieuwe winkel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.