Nieuws Mechelen Textieldienstverlener Mewa verlengt samenwerking met Flanders Classics

Textieldienstverlener Mewa verlengt samenwerking met Flanders Classics

Foto: Mewa.

Textieldienstverlener Mewa verlengt samenwerking met Flanders Classics

MECHELEN – Het bedrijf Mewa verlengt haar overeenkomst met het Flanders Classics, de organisator van de voorjaarsklassiekers in de wielersport. Mewa wordt dus ook in 2023 en 2024 sponsor van de internationale wielerwedstrijden.

De voortzetting van deze samenwerking laat toe om het thema ‘Textilsharing’ centraal te stellen in de communicatie gelinkt aan dit partnerschap, zowel via online als offline kanalen. “We zijn zeer verheugd om ook de komende twee jaar de reeks te begeleiden en het succes van het eerste jaar te evenaren. De live events en aanwezige community toonden aan dat er een grote overeenkomst is met onze eigen bedrijfswaarden”, zegt Julien Vansantvoort, administratief directeur van Mewa België.

LEES OOK. Mewa wordt hoofdsponsor van de Flanders Classics voorjaarsklassiekers

Mewa is tijdens zes geselecteerde wedstrijden aanwezig met de Mewa-Cube en stelt zich ook via tal van andere activiteiten voor aan de bezoekers. De focus ligt vooral op de Ronde van Vlaanderen, die plaatsvindt op 2 april 2023 en net als vorig jaar eindigt in Oudenaarde.

 

Foto: Mewa.

Ook CEO van Flanders Classics Tomas Van Den Spiegel reageert tevreden. “Deze verlenging getuigt dat we trotse partners zijn. Na een eerste seizoen met Mewa als een van onze belangrijkste sponsors, zijn we uiteraard verheugd om die trend verder te zetten.”

Over Mewa

Het bedrijf zet met behulp van technologische ontwikkelingen in op duurzamer textiel ontwikkelen. Mewa telt 47 vestigingen in 14 landen. Meer dan 5.700 medewerkers staan ten dienste van meer dan 190.000 bedrijven in heel Europa.

LEES OOK. Mewa gebruikt technologie om duurzamer te werken

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.