Nieuws Mechelen Textielwinkel Figli wordt verbouwd tot bank- en verzekeringskantoor

Textielwinkel Figli wordt verbouwd tot bank- en verzekeringskantoor

Foto: Chris Van Rompaey

Textielwinkel Figli wordt verbouwd tot bank- en verzekeringskantoor

LIER – Wellicht nog in de loop van dit jaar verhuist het Lierse AXA-bankkantoor naar de hoek van de Antwerpsestraat en de Kolveniersvest. Daar palmt het de leegstaande textielwinkel Figli in.

De stad Lier verleende aan DS Real Estates een omgevingsvergunning voor de verbouwing van de Figli-winkel. De eigenaar mag het pand verbouwen van een handelspand met woning erboven naar een kantoorruimte op het gelijkvloers, twee appartementen op de eerste verdieping en een duplex op verdieping 2 en 3. De aanvraag houdt dus een functiewijziging in op het gelijkvloers en een vermeerdering van het aantal woongelegenheden.

De kantoorruimte wordt als bank en verzekeringskantoor ingericht. Er komen vijf kantoorruimtes, een vergaderzaal, een kitchenette en twee kluizenkamers. De afbraakwerken zijn volop aan de gang. Pas daarna kan de aanbesteding en opbouw beginnen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.