Nieuws Mechelen The Fashion Store heropent nieuwe winkel van 1.000 m2: “We bieden de klanten koopjes tot -50% aan”

The Fashion Store heropent nieuwe winkel van 1.000 m2: “We bieden de klanten koopjes tot -50% aan”

The Fashion Store heropent nieuwe winkel van 1.000 m2: “We bieden de klanten koopjes tot -50% aan”

SINT-KATELIJNE-WAVER – Vier maanden later dan gepland opent kledingketen The Fashion Store vrijdag 1 juli zijn nieuwe winkel aan het kruispunt Berlaarbaan-Leliestraat, in Sint-Katelijne-Waver. “We gaan de klanten meteen verwennen met koopjes tot -50%”, zegt Yoline Cogghe, marketing coördinator bij The Fashion Store.

De nieuwe kledingwinkel is gevestigd in het voormalige pand van sportwinkel United Brands. Eind februari opende de winkel even de deuren, maar die gingen al snel weer dicht. Dat gebeurde na een interventie van de intergemeentelijke handhavingscel en de gemeente Sint-Katelijne-Waver. De eigenaar van het gebouw, de voormalige thuisbasis van United Brands, beschikte niet over de nodige vergunningen. Maar dat is nu allemaal in orde.

De medewerkers waren woensdag druk in de weer om The Fashion Store klaar te maken voor de heropening. De 1000 vierkante meter grote kledingwinkel is het eerste filiaal van The Fashion Store in de Mechelse regio. Het is nu één van de grotere vier vestigingen in de provincie Antwerpen.

 

De kledingstukken staan mooi gepresenteerd in de grote ruimten in de nieuwe winkel. — © Dirk Vertommen

“We zijn tevreden dat we eindelijk kunnen openen. Dat is voor ons goed nieuws, maar ook voor onze klanten. Vrijdag start immers de koopjesperiode en we gaan onmiddellijk heel interessante koopjes tot -50% aanbieden.

Met meer dan 80 klassevolle en elegante topmerken zoals Atmos, Terre Bleue, Mango, PME, Tommy Hilfiger, Only en Selected, vinden zowel mannen als vrouwen er hun gading. “We hebben hier niet alleen een keuze uit vele merken, maar we zetten vooral in om de shopbeleving van de klanten naar een hoger niveau te tillen”, vertelt Cogghe.

Personal shopping

Wie zich wil laten begeleiden door een personal shopper tijdens een private shopping of personal styling, kan binnenkort gratis een tijdslot boeken via www.thefashionstore.be.

“De personal shopping is een extra service voor de klanten. Het verkoopsteam gaat geregeld op opleiding, zowel om de klantenservice op punt te stellen, als de kennis over de nieuwste modetrends te verbeteren. Op die manier kunnen de klanten gratis een styling coach reserveren om je gedurende anderhalf uur advies op maat te geven. Je gelooft het misschien niet, maar veel mannen maken daar zelfs gebruik van. En deze service houdt bovendien geen aankoopverplichting in. Er zijn 14 paskamers aanwezig zodat de klanten niet moeten staan wachten.”

De nieuwe winkel in Sint-Katelijne-Waver heeft 6 medewerkers in dienst. De klanten kunnen van dinsdag tot en met zondag, inclusief feestdagen, terecht in onze winkel en dat van 10 tot 18u.

© Dirk Vertommen

Ruime en gratis parking

“Wij geven de voorkeur aan locaties waar de klanten voldoende en gratis hun auto kunnen parkeren. Dat hebben we hier aan de Leliestraat in overvloed. Noem ons gerust een familiewinkel. In onze nieuwe winkel in Katelijne hebben we en aanbod van een enkele tienduizenden stuks kleding voor jongeren vanaf 16 jaar tot de generatie zeventigers. Handtassen en schoenen zijn beperkt in ons aanbod”, legt de marketing coördinator uit.

“We zijn ook bezig met een webshop online te krijgen in augustus of september. Ook al geeft het merendeel van onze klanten de voorkeur aan shoppen in onze winkel met een prima service, en daar kan ik ze helemaal in bijtreden”.

The Fashion Store aan de Berlaarbaan-Leliestraat in Katelijne. — © Dirk Vertommen

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.