Nieuws Mechelen Toekomstgerichte werkomgeving in Mechelse pop-up

Toekomstgerichte werkomgeving in Mechelse pop-up

Toekomstgerichte werkomgeving in Mechelse pop-up

MECHELEN – In de Mechelen Business Tower, in de industriezone Mechelen-Noord, kan je vanaf 19 oktober de kantoorinrichting van de toekomst gaan bekijken. NEREOS, heet het concept wat staat voor NEw REality Office Space. Het is een initiatief van vastgoedvennootschap Intervest.

Deuren die je vlot met je ellenboog kan openen. Akoestische viltpanelen die persoonlijke werkbubbels afbakenen. Of een espressomachine die je niet moet aanraken voor je onmisbare kop koffie op het werk… Het zijn maar enkele voorbeelden waarmee kantoorconcept NEREOS inspeelt op het nieuwe coronaveilig werken van vandaag. Van 19 tot 30 oktober stelt vastgoedvennootschap Intervest Offices & Warehouses  de pop-up in Mechelen open voor publiek.

Nieuwe werken
De NEREOS-kantoorinrichting houdt ook rekening met de evoluties in het ‘nieuwe werken’. “Vandaag is huisvesting voor bedrijven steeds minder een verhaal van vierkante meters. Ze zijn niet meer louter op zoek naar ruimte, maar willen een totaaloplossing voor de toekomst. Want de coronacrisis heeft ook de kantooromgeving veranderd, waarbij doorgedreven digitalisering en technologische evoluties een mengvorm van telewerken en kantoorwerken mogelijk maken. Als vastgoedvennootschap wil Intervest mee vooruitdenken en inspirerende, flexibele, duurzame kantooroplossingen aanreiken. Zo kunnen klanten focussen op hun kernactiviteit”, zegt Gunther Gielen, CEO van Intervest.

De pop-up in Mechelen vertaalt het NEREOS concept in 5 pijlers naar de praktijk: scheiding van kantoorruimtes, stimulerend eenrichtingsverkeer, afstand 1,5 meter, minder contactoppervlakken en microarchitectuur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.