Nieuws Mechelen TotalEnergies gaat in zee met Unit-T voor laadinfrastructuur

TotalEnergies gaat in zee met Unit-T voor laadinfrastructuur

TotalEnergies gaat in zee met Unit-T voor laadinfrastructuur

MECHELEN – De E-mobility-divisie van Unit-T groeide op korte tijd uit tot een meer dan volwaardige bedrijfsactiviteit en is zelfs marktleider in haar domein. Dat is ook TotalEnergies in België niet ontgaan. Recent werd een handtekening geplaatst onder een raamovereenkomst voor meerdere jaren waarin Unit-T aangeduid wordt als voorkeurspartner om installaties en onderhoud te gaan uitvoeren bij particulieren en bedrijven in het kader van B2B contracten met TotalEnergies in België.

Total werd onlangs TotalEnergies, niet enkel een naamsverandering maar wel degelijk de weerspiegeling van een bestaande strategie van diversificatie van het energieaanbod met als ambitie om tegen 2050 koolstofneutraal te zijn.

TotalEnergies in België positioneert zich dan ook als geïntegreerde speler op het vlak van elektrische mobiliteit met een brede waaier aan oplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden. Naast de uitbouw van een netwerk van laadstations, voorziet TotalEnergies multi-energie laadkaarten en wordt vlootbeheer ook voorzien.

Voor Ton Bosters, CEO van Unit-T legt het meerjarencontract de basis voor een nauwe en intensieve samenwerking. “Unit-T staat klaar om de ambities van TotalEnergies in België mee waar te maken en haar klanten een unieke customer journey aan te bieden.”

Unit-T evolueert mee met TotalEnergies in België. Flexibiliteit en capaciteit spelen in de snel evoluerende markt van de elektrische mobiliteit een cruciale rol. Hiervoor beschikt Unit-T over een eigen academy die bestaande techniekers van permanente vorming voorziet en nieuwe techniekers gaat opleiden tot laadpaaltechnieker. Een eigen smartfix-planningstool en contactcenter dat de afspraken met de klanten flexibel kan vastleggen, maken dat deze techniekers vlot aangestuurd en ingepland worden. Unit-T levert voor TotalEnergies in België een A tot Z benadering, gaande van planning en dispatch, over (site of remote) surveys tot installatie en onderhoud.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.