Nieuws Mechelen Transport Robbyns breidt uit

Transport Robbyns breidt uit

Transport Robbyns breidt uit

RUISBROEK – Transport Robbyns kocht vijf nieuwe Mercedes-Benz Actros-trekkers. Later dit jaar volgen nog andere nieuwe voertuigen. Bovendien wil het bedrijf ook fysiek uitbreiden met de aankoop van nieuwe terreinen.

Kurt Robbyns vertelt dat hij met vele parameters rekening houdt wanneer er investeringen gebeuren. “De nabijheid en de service van de garage zijn zeer belangrijk. Naast de aankoopprijs is ook het servicecontract belangrijk voor ons. Wij hechten veel belang aan een goed onderhouden wagenpark, dat wij vastleggen in een onderhoudscontract. Veiligheid is ook een van onze prioriteiten. Bovendien hebben wij enige tijd gebruik kunnen maken van een demovoertuig en het verbruik daarvan was zeer goed. Tot slot is het interieur een van de modernste op de markt met alle rijhulpsystemen op een groot digitaal scherm. De top op het gebied van comfort en rijgemak.”

De nieuwe trekkers worden ingezet voor het vervoer van zeecontainers van en naar de haven van Antwerpen. Het wagenpark van Transport Robbyns bestaat momenteel uit 40 vrachtwagens, plus 160 voertuigen van onderaannemers, waarvan de meeste gebruik maken van containerchassis van Robbyns.

Het bedrijf wil ook fysiek uitbreiden. “Wij streven naar verdere uitbreiding, hetzij door overnames, hetzij door de aankoop van extra industrieterrein. Wij verwachten een groei van de vraag naar vervoer. De economie herstelt zich sterker dan wij hadden verwacht en dit heeft een enorme invloed op de vraag. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar bekwame chauffeurs om onze groep te versterken“, besluit Kurt Robbyns.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.