Nieuws Mechelen TraXall nu ook actief in Turkije en Griekenland

TraXall nu ook actief in Turkije en Griekenland

TraXall nu ook actief in Turkije en Griekenland

MECHELEN – Het Mechelse TraXall International, specialist op het gebied van internationaal wagenpark- en mobiliteitsbeheer, heeft met Pfilo een nieuwe partner, de grootste wagenparkbeheerder van Turkije en Griekenland.

Het in Istanbul gevestigde Pfilo beheert een portfolio van 17.000 voertuigen in Turkije en Griekenland voor internationale klanten zoals HSBC, Ericsson, Johnson & Johnson en Pfizer. Het bedrijf, opgericht in 2007, is uitgegroeid tot de grootste specialist in wagenparkbeheer in Turkije.

Murat Himmetoglu, Managing Director van Pfilo, is trots om deel uit te maken van het TraXall-team met wie ze dezelfde bedrijfsfilosofie en focus op klanten tevredenheid delen. “Nu het bedrijfsleven na Covid weer opkrabbelt, kijken we uit naar verdere groei en nieuwe technologische ontwikkelingen om de efficiëntie van het wagenparkbeheer te verbeteren.” Pfilo zal nu handelen als TraXall Turkije en TraXall Griekenland. De deal houdt in dat TraXall nu aanwezig is in 30 landen in Europa en Latijns-Amerika.

Volgens Leomont Wouda (foto), TraXall’s International Business Development Director, beheert Traxall de wagenparken van enkele van ’s werelds grootste farmaceutische reuzen, dus de overeenkomsten en synergieën met Pfilo waren duidelijk. “Pfilo past ook in het TraXall-model van onafhankelijkheid, hierdoor kunnen we echt onpartijdig en onbevooroordeeld advies geven over de beste wagenparkoplossingen aan onze klanten. “Mobiliteit, duurzaamheid en connectiviteit blijven sleutelwoorden voor de wereldwijde Fleetmanagement industrie en Pfilo is ideaal geplaatst om ons te helpen ze alle drie te leveren in Turkije en Griekenland.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.