Nieuws Mechelen Twee Mechelse horecazaken genomineerd voor de BE Vegan Awards

Twee Mechelse horecazaken genomineerd voor de BE Vegan Awards

Annelies Van Mol van Tartelies

Twee Mechelse horecazaken genomineerd voor de BE Vegan Awards

MECHELEN – Elk jaar reikt BE Vegan awards uit aan vegan merken, ondernemers en bedrijven die het afgelopen jaar in het oog sprongen met hun vegan aanbod. Onder de finalisten in de verschillende categorieën zijn er ook twee Mechelse zaken. Tot en met 12 januari kan je je stem uitbrengen.

In de eerste ronde werd bepaald wie kon doorstoten naar de finale. Tijdens de tweede ronde krijg het grote publiek en een jury van vegan experten de kans om te stemmen voor de finalisten binnen elke categorie. Stemmen kan tot en met 12 januari.

De Vegan Awards zijn een initiatief van BE Vegan vzw, een Belgische veganismevereniging die als doel heeft veganisme te promoten en veganisten te verenigen en bij te staan. In totaal worden er awards uitgereikt in 12 verschillende categorieën, gaande van het beste vegan product, over het beste vegan restaurant tot het beste vegan kookboek.

In de categorie ‘Best Lunch Place’ vinden is het Mechelse Funky Jungle één van de zeven finalisten. Funky Jungle, gevestigd Onder den Toren, neemt het op tegen restaurants uit Hasselt, Brussel en Antwerpen.

In de categorie ‘Best Catering/Food truck’ strijdt Tartelies, uit de Frederik De Merodestraat, tegen vijf andere finalisten.

Bij de finalisten in de categorie Best Food Chain vinden we ook een aantal ketens die eveneens in Mechelen een vestiging hebben. Bij de zes kanshebbers op de hoofdprijs vinden we onder andere Ellis Gourmet Burger, Wasbar, Hawaiian Poké Bowl en Le Pain Quotidien.

Wij wensen alle deelnemers, maar in het bijzonder die uit onze regio, heel veel succes. Hou Made in Mechelen in de gaten om de winnaars te kennen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.