King Pizza in het dorpshart van Hombeek sloot een tijdje geleden de deuren. Op hetzelfde moment ontstond bij de 22-jarige Noa en de 23-jarige Benjamin uit Kontich de droom om een eigen zaak te openen. “We kennen de vorige zaakvoerder en toen we vernamen dat hij op zoek was naar een overnemer, hebben we de sprong gewaagd. We zijn nog jong, dus het is best een grote stap, maar je kan niet vroeg genoeg beginnen”, zeggen ze.
Zo heropende de pizzeria vorige week de deuren. “We hebben ervaring via ons werk in een andere pizzeria”, zegt het duo. “Maar we kunnen ook rekenen op de hulp van onze koks. Samen bereiden we heerlijke pizza’s, pasta’s en snacks, zoals bijvoorbeeld lookbroodjes. We doen heel erg ons best om met zo veel mogelijk verse ingrediënten te werken. We kregen ook al heel wat complimenten over ons deeg. Het is écht lekker. Dat vinden we zelf ook”
Personaliseren
Daarnaast kan je bij King Pizza ook naar hartenlust personaliseren. “Als je een Barbecue Chicken zonder kip wilt, dan kan dat”, zeggen de zaakvoerders met een glimlach. “Bestellen kan ter plaatse of telefonisch. We verwachten binnenkort ook aanwezig te zijn op de grote deliveryplatformen. Wie online wil bestellen, kan dat nu al via My Menu. Ter plaatse je pizza opeten kan nog niet, omdat we nog wachten op de juiste vergunning, maar ook dat zou snel in orde moeten zijn.”
Je kan iedere dag bij King Pizza terecht van 17 tot 23 uur, ook op zon- en feestdagen. “We zijn blij dat we de zaak opnieuw kunnen openen en kijken er heel erg naar uit om de Hombekenaars kennis te laten maken met onze heerlijke pizza’s en andere gerechten”, aldus het tweetal.