Nieuws Mechelen Uitbater GreenAlive fietst 1000 kilometer

Uitbater GreenAlive fietst 1000 kilometer

Uitbater GreenAlive fietst 1000 kilometer

RIJMENAM – Deze week fietsen François ‘Swa’ Van Velthoven , zaakvoerder van fitnesscentrum GreenAlive en Filip Van Laer 1000 kilometer in twee dagen. Dat doen ze voor het goede doel. Ze rijden in één ruk van de Mont Ventoux naar Fitnesscentrum GreenAlive in Rijmenam.

“We weten dat het zwaar wordt, maar we hebben goed getraind en kunnen het aan”, weet Swa. De fitnessuitbater en personal coach is niet aan zijn proefstuk toe met deze stunt. De voorbije jaren liet hij zich reeds opmerken met beklimmingen van de Mont Ventoux en lange, ononderbroken ritten – steeds voor het goede doel.
Verleden jaar organiseerde GreenAlive een benefietveiling ter ondersteuning van Coronaslachtoffers en deze zomer vertrok Swa tweemaal met een vrachtwagen vol hulpgoederen naar de door watersnood getroffen gebieden in Wallonië. “GreenAlive is een familiale fitnesszaak met het hart op de juiste plaats”, bevestigt Swa.

Swa en Filip krijgen tijdens hun tocht de materiële en morele steun van Guido Hendrickx (Argenta Bonheiden), die hen met de bezemwagen vergezelt. Met hun fietstocht van 48 uur willen Swa en Filip ook nu weer verschillende goede doelen steunen zoals Cis4ever, Het Balanske en Zorghuis De Dijlevalei.

De aankomst van het duo is verwacht op zaterdag 18 september omstreeks 17:00 aan Fitness GreenAlive, Rijmenamseweg 180 te Bonheiden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.