Nieuws Mechelen Unique bestaat 50 jaar en opent kantoor in Lier

Unique bestaat 50 jaar en opent kantoor in Lier

Unique bestaat 50 jaar en opent kantoor in Lier

LIER – MECHELEN – In 2022 bestaat Unique 50 jaar. De hr-dienstverlener van Nederlandse bodem viert zijn jubileum met een reeks klantenevents, een unieke podcastreeks en een levensgrote banner op het hoofdkwartier in Antwerpen.

Unique werd in 1972 in Amsterdam opgericht als rekruteringsbureau. Al snel werden de diensten uitgebreid en kreeg het bedrijf ook in België voet aan de grond. Vandaag staat Unique paraat voor kmo’s in uiteenlopende sectoren met een brede waaier aan hr-services.

Doorheen de jaren is het hr-landschap grondig veranderd, maar Unique bleef vasthouden aan haar authentieke bedrijfs-DNA. Het motto ‘Be you, be Unique’ wordt letterlijk in de praktijk gebracht. Unique focust op de persoonlijkheid en talenten van elke kandidaat. Maar ook de bedrijfscultuur van potentiële werkgevers wordt grondig gescreend. Zo komt men tot een geslaagde match op lange termijn, waarbij alle neuzen meteen in dezelfde richting staan. Vorig jaar opende de hr-pionier maar liefst 15 nieuwe kantoren, waaronder eentje in Lier, en werd het aantal medewerkers sterk uitgebreid.

Unique laat zijn vijftigste verjaardag niet zomaar passeren. Met tal van initiatieven maakt het bedrijf van 2022 een waar feestjaar. Ook klanten zijn meer dan welkom om mee te vieren. Daarom lanceert Unique in april een podcastreeks met prominente medewerkers, zoals General Manager An Aelbrecht, rond thought leadership. In juni volgen enkele klantenevents. Bijzondere uitzendkrachten worden in februari in de bloemetjes gezet met een flesje cava.

“Zonder onze trouwe klanten, gedreven uitzendkrachten en medewerkers zouden wij hier vandaag niet staan, en dat beseffen we goed. Reden te meer om hen te bedanken en actief te betrekken in onze feestelijkheden!”, besluit An Aelbrecht, General Manager.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.