Nieuws Mechelen Vaccins Pallieterland in veilige handen

Vaccins Pallieterland in veilige handen

Denise Weyers en haar echtgenoot Danny Coremans

Vaccins Pallieterland in veilige handen

NIJLEN – LIER – LBS Beveiliging uit Nijlen zorgt voor de beveiliging van het vaccinatiecentrum Pallieterland in Lier. Opmerkelijk is dat het bedrijf besliste om dit gratis te doen. “Ook wij willen het  coronavirus zo snel mogelijk klein krijgen. Dit is de enige manier waarop wij ons steentje kunnen bijdragen”, zegt general manager Denise Weyers.

LBS Beveiliging reageerde op een rondvraag bij beveiligingsfirma’s uit de regio om een offerte in te sturen voor de beveiliging van het vaccinatiecentrum in CC De Mol in Lier. “Wij hebben een offerte gemaakt, maar hebben dan toch beslist om onze materialen gratis ter beschikking te stellen. Enkel de bekabeling hebben we aangerekend. Het gaat om een tijdelijk plaatsing en nadien kunnen we de installatie eventueel recupereren”, legt Denise Weyers uit. “We doen dat uit sociaal engagement. Dat is het enige wat wij kunnen doen om ons steentje bij te dragen.”

LBS plaatste een elektronische inbraakbeveiliging. Zodra er iemand het vaccinatiecentrum zou betreden gaat er een alarm af en komt er een melding in de centrale. Dat is trouwens ook wat LBS dagdagelijks doet bij bedrijven en particulieren. Maar LBS heeft ook ervaring met dergelijke installaties bij de ziekenhuizen van onder andere Bonheiden en Lier.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.