Nieuws Mechelen Van Mossel Automotive Group neemt Opel Vervloet over

Van Mossel Automotive Group neemt Opel Vervloet over

Van Mossel Automotive Group neemt Opel Vervloet over

DUFFEL – LIER – Van Mossel Automotive Groep lijft Opel Garage Vervloet uit Duffel in. Vanaf heden gaan zij als Van Mossel Vervloet door het leven en verhuist de garage met alle medewerkers naar de reeds bestaande Van Mossel Opel vestiging in de Marnixdreef 2 te Lier. Van Mossel heeft naast deze vestiging nog 4 Opel vestigingen in de regio Antwerpen – Mechelen en 1 in Limburg.

Opel garage Vervloet werd in 1985 opgericht door Paul Vervloet in Duffel. Zowel garage Vervloet als Van Mossel hebben veel passie voor het merk. Bovendien dragen ze beiden kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel. “We merkten dat de markt enorm aan het veranderen is. Dit vraagt veel van de interne organisatie. Na een intensief verkenningstraject zijn wij tot de positieve conclusie gekomen dat wij onze medewerkers een veilige toekomst kunnen bieden bij Van Mossel Automotive Groep”, vertelt Paul Vervloet.
Koen Claesen, CEO Van Mossel, is zeer verheugd met de keuze die Paul Vervloet heeft gemaakt en verwelkomt graag alle medewerkers en klanten op de nieuwe, grotere locatie in Lier.

In totaal telt Van Mossel Automotive Group ruim 250 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, smart, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, MG, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Maxus, Suzuki, Volvo, Polestar en Isuzu. Met ruim 4.300 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa €3 miljard op jaarbasis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.