Nieuws Mechelen VanRoey.be ontvangt Loyalty Award van HPE

VanRoey.be ontvangt Loyalty Award van HPE

VanRoey.be ontvangt Loyalty Award van HPE

VanRoey_HPELoyaltyAward2015ICT-bedrijf VanRoey.be, met een vestiging langs de E19 in Mechelen, ontving van Hewlet Packard Enterprise de Loyalty Award 2015. De uitreiking vond plaats in het Koninklijk Museum voor Kunst en Geschienis in het Brusselse Jubelpark.

Met de Loyalty Award zet Hewlett Packard Enterprise zijn trouwe partners in de bloemetjes, die nadien ook met die titel kunnen uitpakken. “VanRoey.be is al jaar en dag één van de grotere, trouwe partners van HP”, zegt general manager Pat Van Roey van VanRoey.be, met hoofdzetel in Turnhout. “Sinds dit bedrijf in november 2015 werd opgesplitst in HP Inc en Hewlett Packard Enterprise gaan beide firma’s hun eigen weg. Niet alleen wijzelf, maar ook ons cliënteel vertrouwt én gelooft in de oplossingen van HPE.”

Pat Van Roey ontving de onderscheiding persoonlijk uit handen van accountmanager Sandra Wouters en manager indirect & territority sales Bart Appelen van HPE. “We zijn dan ook bijzonder fier dat Hewlett Packard Enterprise ons deze award geeft. Het is een absolute pluim op onze fijne samenwerking en het harde werk dat we wederzijds verrichten.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.