Nieuws Mechelen Vastgoedfranchise We Invest opent nieuw kantoor in Heist-op-den-Berg

Vastgoedfranchise We Invest opent nieuw kantoor in Heist-op-den-Berg

Vastgoedfranchise We Invest opent nieuw kantoor in Heist-op-den-Berg

HEIST-OP-DEN-BERG – We Invest, de franchisegever gespecialiseerd in residentieel vastgoed, opent nieuwe vastgoedkantoren in Vilvoorde en Heist-op-den-Berg. Het vastgoedkantoor in Heist-op-den-Berg wordt geleid door Herbert Bruynseels (55) en is de tweede We Invest-franchise in de provincie Antwerpen.

 

In Wallonië en Brussel is We Invest met 15 locaties een bekend vastgoedfranchisegever. Na een kapitaalsronde vorig jaar, ambiëren ze ook in Vlaanderen dezelfde aanwezigheid en naamsbekendheid. Kort daarna kwam er een eerste kantoor in Antwerpen-Centrum. Nu zijn Vilvoorde en Heist-op-den-Berg aan de beurt.

“We Invest heeft z’n eigen concept van de vastgoedfranchise ontwikkeld”, legt CEO Raphaël Mathieu uit. “Onze kantoren krijgen absolute vrijheid om hun eigen koers te varen. Tegelijk kunnen ze altijd een beroep doen op de expertise en begeleiding van heel het netwerk. Vorig jaar zetten we in Vlaanderen voet aan grond in Antwerpen-centrum, en ook dat kantoor kende een mooie groei. Op een half jaar tijd namen ze daar zes vastgoedmakelaars in dienst en kwamen er 35 bestaande panden en 2 nieuwbouwprojecten in portefeuille.”

Ervaring genoeg

In Heist-op-den-Berg neemt We Invest z’n intrek in de Kloosterveldstraat 3. Herbert Bruynseels is als bestuurder verantwoordelijk voor het kantoor. “Ik ben blij dat ik mijn ervaring in de immobiliënsector nu kan combineren met de troeven van We Invest”, klinkt het. “Een dynamische vastgoedmarkt zoals die van vandaag, vraagt om een digitale, flexibele en innovatieve approach zoals die van We Invest.”

Bruynseels zelf heeft al de nodige professionele wateren doorzwommen. Hij begon zijn carrière in de Belgische Krijgsmacht, startte nadien een zelfstandige juweliersketen, gevolgd door een passage in de retail als store manager bij Carrefour. Sinds 2011 is hij actief als vastgoedmakelaar, en sinds mei als bestuurder bij de We Invest-franchise in Heist-op-den-Berg. Bruynseels wil dit jaar nog drie medewerkers aanwerven en 12 residentiële vastgoedverkopen succesvol afronden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.