Nieuws Mechelen VB Partners Immobiliën opent kantoor in Begijnhofstraat

VB Partners Immobiliën opent kantoor in Begijnhofstraat

VB Partners Immobiliën opent kantoor in Begijnhofstraat

LIER – VB Partners Immobiliën opende een kantoor in de Begijnhofstraat in Lier. De makelaar heeft al filialen in Wijnegem, Broechem (Ranst), Antwerpen en Kapellen.

“Het kantoor wordt gerund worden door Thierry Coenen, geboren en getogen te Lier. Hij kent de stad als geen ander en staat garant voor professioneel advies en een onberispelijke afhandeling van elk dossier”, zegt erkend vastgoedmakelaar Evert Van Bogaert.

“We zetten als bedrijf in op een persoonlijke aanpak, doch met een professionele omkadering”, zegt Thierry Coenen. “We zijn een middelgroot kantoor met een familiale sfeer waar we onze klanten graag mee in opnemen. Onze slogan is dan ook niet voor niets: ‘Welkom bij de VB familie!’ En omdat we ons graag begeven waar onze klanten zich bevinden, zijn we sinds dit seizoen shirtsponsor van voetbalclub Lyra Lierse.”

www.vbpartners.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.