Nieuws Mechelen Vedett is zilveren pils

Vedett is zilveren pils

Vedett is zilveren pils

Duvel Moortgat deed het goed op het grootste digitale bierfestival en veroverde in Brugge zeven Beer Awards. 15.000 bierliefhebbers brachten online hun stem uit, en dat leverde voor de brouwerij uit Breendonk vier zilveren en drie bronzen medailles op.

Vedett eindigde op de tweede plaats in de categorie pils. In de categorie Blond >6,5% waren er twee medailles: een zilveren voor Duvel en een bronzen voor La Chouffe. De Koninck veroverde zilver in de categorie Amber <6,5%. Voor Maredsous Triple was er brons in de categorie Amber >6,5%.

Liefmans Goudenband kreeg een zilveren medaille in de categorie Spontaan & Gemengd donker en voor Liefmans Kriek-Brut was er brons bij de fruitbieren.

Ook de Mechelse brouwerij Het Anker viel in de prijzen. Gouden Carolus Classic kreeg een bronzen medaille in de categorie Donker >6,5%.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.