Nieuws Mechelen Verlichtingsfabrikant verovert iF design award

Verlichtingsfabrikant verovert iF design award

Verlichtingsfabrikant verovert iF design award

ORBIT, specialist in architecturale verlichting uit Puurs, heeft een iF design award 2017 binnengehaald voor de BOGD familie, een reeks van compacte led-armaturen met een baanbrekend excentrisch rotatiesysteem.

“In het select gezelschap van de internationale design community en in het imposante kader van het BMW Welt museum in München heeft ORBIT Mechelen als designregio op de kaart gezet”, zegt ceo van ORBIT Filip Staelens.

Sinds meer dan 20 jaar ontwikkelt en produceert ORBIT architecturale verlichtingsarmaturen voor winkel-, kantoor- en residentiële ruimtes. Het bedrijf verdeelt zijn verlichtingstoestellen via een dealer netwerk van verlichtingsspeciaalzaken, zoals Elec Lightin’ Art en Piscaer in Mechelen.

ORBIT focust zich hoofdzakelijk op de ontwikkeling van innovatieve verlichtingstoestellen die zowel op functioneel als op designvlak een meerwaarde bieden. De Puurse  verlichtingsfabrikant neemt ook een voortrekkersrol in de ontwikkeling van de eindeloze mogelijkheden die de moderne led-technologie biedt, zoals draadloze lichtsturingen, dynamische verlichting en akoestische verlichting.

“Door geen toegevingen te doen op het vlak van kwaliteit en service en nauw samen te werken met toonaangevende architecten, lichtplanners en projectverlichters op internationaal niveau heeft ORBIT zich opgewerkt tot een gevestigde waarde in de architecturale projectverlichtingswereld.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.