Nieuws Mechelen Vigotec is vandaag 40 jaar oud

Vigotec is vandaag 40 jaar oud

Vigotec is vandaag 40 jaar oud

PUURS-SINT-AMANDS – Op 18 maart 2021 viert Vigotec haar 40-jarig jubileum. In de voorbije 40 jaar is de sector van kunststofleidingen, kunststofconstructies en veiligheidsmateriaal sterk veranderd. Vigotec evolueerde mee en zette vooral in op innovatie en duurzaamheid.

Vigotec uit Puurs specialiseert zich in oplossingen voor de meest uitdagende omgevingen en maakt naar eigen zeggen een verschil door haar expertise, uitmuntende service en samenwerkingen met betrouwbare partners. “Onze ambitie is een mooie bijdrage te leveren aan het succes en welzijn van onze klanten. Met onze jarenlange ervaring en ons specifieke productengamma helpen we onze partners en klanten bij het maken van de juiste keuzes in materiaal, werkwijze en projectaanpak. Het is dankzij alle collega’s, partners en klanten dat Vigotec is uitgegroeid tot wat het nu is”, aldus Hendrik De Visscher, Managing Director. Hij stond 40 jaar geleden aan de wieg bij de oprichting van Vigotec.

Vigotec groeide sinds haar oprichting in 1981 uit van een tweemanszaak tot een onderneming met 38 medewerkers. Ondertussen bouwen ook zoon Rick en dochter Kim mee aan de toekomst en werd Vigotec een warm familiebedrijf. Samen met de andere business unit managers Tim Vansynghel en Yannick Schrey schrijven ze vandaag verder aan het succesverhaal van Vigotec. Gestart met focus op leidingsystemen in kunststof, bouwde Vigotec een prominente rol uit in verschillende activiteiten: veiligheid in en om besloten ruimten, kunststof constructies op maat en gespecialiseerde oplossingen voor de bouwsector. In al haar activiteiten brengt Vigotec meerwaarde door focus te leggen op service en betrouwbare oplossingen op maat van de klant.

Vigotec zal enkele leuke covid-proof jubileumacties op poten zetten: een digitaal platform waarop je een boodschap en felicitaties kan achterlaten, een actie waarbij de collega’s, klanten en leveranciers, elk op hun eigen manier onze verjaardag kunnen meevieren met de hashtag #40jaarVigotec, een exclusief e-magazine vol nostalgische foto’s en wist-je-datjes van de voorbije 40 jaar.

www.vigotec.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Puurs-Sint-Amands
Puurs-Sint-Amands

Interieurglas in een nieuw kleedje

PUURS – Het familiebedrijf Interieurglas uit Puurs werkte de afgelopen maanden aan een complete rebranding. Ondertussen staat er een nieuwe… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.