Nieuws Mechelen Visit Lier lanceert samen met handelaars bonnenboekje voor toeristen

Visit Lier lanceert samen met handelaars bonnenboekje voor toeristen

Visit Lier lanceert samen met handelaars bonnenboekje voor toeristen

LIER – Visit Lier stelde samen met enkele handelaars en aanbieders van activiteiten een bonnenboekje samen met voordelen voor bezoekers die overnachten in Lier. Het voordeelboekje wordt gratis verdeeld bij quasi alle logies in Lier en Koningshooikt.

Bezoekers aan Lier krijgen bijvoorbeeld korting op een boottochtje, in musea of bij de huur van een fiets. Verder is er ook een ruim aanbod voorzien van horecazaken in het centrum.

Het doel van het voordeelboekje is om toeristen te stimuleren meerdere dagen in Lier te verblijven. Door corona kiezen veel landgenoten alsnog voor staycation en met het oog op versoepelingen hopen we dat zij sneller de weg naar Lier vinden. Deze voordelen maken de beleving voor de toerist extra aangenaam, maar ook de Lierse handelaars, attracties en musea hopen hiermee meer mensen over de vloer krijgen.

De voordeelbonnen zijn telkens geldig voor alle personen die op eenzelfde kamer logeren en enkel gedurende hun verblijfsperiode in Lier. De actie loopt tot eind 2021. De eerste versie van het voordeelboekje is enkel in het Nederlands beschikbaar. Indien het concept succesvol blijkt, komt er volgend jaar ook een Engelstalige versie voor buitenlandse toeristen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.