Nieuws Mechelen VOKA Mechelen vindt versterking in Intervest Offices & Warehouses

VOKA Mechelen vindt versterking in Intervest Offices & Warehouses

VOKA Mechelen vindt versterking in Intervest Offices & Warehouses

intervest1Voka – Kamer van Koophandel Mechelen krijgt dit najaar versterking van Intervest Offices & Warehouses. Deze vastgoedvennootschap met zetel in Antwerpen, maar wel stevig geworteld in de Mechelse regio, investeert met oog voor kwaliteit in zowel kantoorgebouwen als logistieke panden. Het bedrijf vervoegt nu het lijstje van structurele partners van de Mechelse Kamer.

Hoewel IOW sinds enkele maanden vanuit zijn hoofdkantoor in Berchem opereert, heeft het een sterke voeling met Mechelen en de omliggende regio. Zo is het de ontwikkelaar en beheerder van het succesvolle kantoorpark Mechelen Campus, waar tien lagere kantoorgebouwen omringd zijn door de opvallende, zestig meter hoge kantoortoren. Via COO Luc Feyaerts is IOW trouwens al langere tijd vertegenwoordigd in de raad van bestuur van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen. Onlangs volgde hij Marina De Groof (DGI) op als voorzitter van Lokaal Ondernemersnetwerk Mechelen.

In België is Intervest Offices & Warehouses al langere tijd één van de bepalende vastgoedvennootschappen. Het bedrijf, dat wordt aangestuurd door CEO Jean-Pierre Sols, staat bijvoorbeeld beursgenoteerd op Euronext Brussel. Voka – Kamer van Koophandel Mechelen is verheugd dat een bloeiende onderneming als Intervest Offices & Warehouses haar werking structureel wil ondersteunen. Door deze samenwerking aan te gaan, laat Intervest zijn waardering blijken voor de genomen inspanningen en initiatieven voor een sterker economisch weefsel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.