Nieuws Mechelen Voka stelt Réveillon uit naar voorjaar

Voka stelt Réveillon uit naar voorjaar

Voka stelt Réveillon uit naar voorjaar

Traditioneel is de Réveillon in december voor heel wat ondernemers de vaste netwerkafspraak op het einde van het jaar. Toch ziet Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen zich genoodzaakt om het eindejaarsevent, dat normaal op donderdag 9 december zou plaatsvinden bij PFL in Beerse, uit te stellen. De reden ligt voor de hand: coronamaatregelen.

“We zijn bij Voka Mechelen-Kempen altijd op zoek naar ‘something special’. Iets unieks. Een beleving op onze events om te onthouden. Door de beperkende maatregelen kunnen we die ervaring niet waarmaken. En dat pikt. Een event organiseren kan. Maar de huidige maatregelen zijn geen match met ons DNA”, klinkt het.

De locatie blijft zoals voorzien PFL in Beerse, maar de nieuwe datum wordt dus 24 maart 2022. Het event staat dan in het teken van verbinding.

In 2020 was er nog een digitale Réveillon. Voor de laatste live versie moeten we al terug tot in 2019, toen vond het eindejaarsevent plaats bij Renotec in Geel, waar 720 ondernemers aanwezig waren.

“De komende weken blijf je van ons horen. Veel van onze bedrijven zijn aan het knokken. Aan het overleven. Net als bij de voorgaande coronagolven, zullen we ook nu voor al onze bedrijven lobbyen. Om deze periode goed door te komen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.