Nieuws Mechelen Von Winckelmann vestigt zich in historisch pand ‘De Groene Hond’

Von Winckelmann vestigt zich in historisch pand ‘De Groene Hond’

Von Winckelmann vestigt zich in historisch pand ‘De Groene Hond’

MECHELEN – De Mechelse Eva Trappeniers startte vijf jaar geleden als zelfstandig ondernemer. Onder de naam ‘Von Winckelmann’ werkt ze als make-up artist, hairstylist en beauty expert. Zij opent binnenkort een pop-up in het historisch pand ‘De groene Hond’ aan de Korenmarkt 7 in Mechelen.

Eva Trappeniers had de afgelopen jaren heb al twee pop-up’s. Eentje in de Guldenstraat en een tweede in de Adegemstraat. Nu vestigt ze zich met opnieuw een pop-up in het historisch pand ‘De Groene Hond.’ De nieuwe tijdelijke zaak zal vooral dienst doen als giftshop.

Door de lock-down eerder dit jaar en de aard van haar beroep moest Eva haar ganse business aanpassen om inkomsten te blijven genereren. Daarom heeft ze sinds april ook een webshop.

“Met de tijdelijke GIFTSHOP hoop ik nieuwe mensen te kunnen bereiken die via de fysieke winkel naar de webshop geleid worden. Ik maak enkel gebruik van schoonheidsproducten die natuurlijk, diervriendelijk en duurzaam zijn. De focus ligt op Belgische producten en merken uit onze buurlanden”, legt Eva uit.

Ook in haar nieuwe pop-up heeft ze grootse plannen. “Het pand op zich is al prachtig, maar de shop wordt ook helemaal ingericht in Kerstsfeer inclusief een grote kerstboom. Ik hoop dat de mensen nood hebben aan een portie feel good en dat is wat ik wil bereiken met de GIFTSHOP. Een zalig geurende pop-up met verantwoorde beauty producten in hartje Mechelen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.