Nieuws Mechelen Von Winckelmann vindt (eindelijk) een vaste stek

Von Winckelmann vindt (eindelijk) een vaste stek

Eva Trappeniers - foto: Mathias Hannes

Von Winckelmann vindt (eindelijk) een vaste stek

MECHELEN – Na drie verschillende pop-ups opent Eva Trappaeniers van Von Winckelmann in oktober een vaste winkel in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 9 in Mechelen. Wat blijft is het concept. Von Winckelmann is nog steeds een “natural beauty store” waar je terecht kunt voor alles wat met duurzame beauty te maken heeft.

In 2015 startte Eva Trappeniers als zelfstandig ondernemer. Onder de naam ‘Von Winckelmann’ werkt ze als make-up artist, hairstylist en beauty expert. Een jaar geleden opende ze een pop-up in het historisch pand ‘De groene Hond’ aan de Korenmarkt 7 in Mechelen. Daarvoor had ze al twee andere pop-up’s. Eentje in de Guldenstraat en een tweede in de Adegemstraat.

Door de coronacrisis lanceerde ze in die periode ook een webshop. Eva maakt enkel gebruik van schoonheidsproducten die natuurlijk, diervriendelijk en duurzaam zijn. De focus ligt op Belgische producten en merken uit onze buurlanden.
Ondanks de pandemie was hee pop-up in de Groen Hond een succes. “Daarom open ik binnenkort een vaste winkel enkele huizen verder, in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 9”, vertelt Eva. “Je kan er terecht voor onder andere make-up, skincare, haarverzorging, geurkaarsen en parfums. Na drie Mechelse pop-ups in de afgelopen 6 jaar ben ik heel trots dat ik eindelijk een permanente winkel kan starten.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.