Nieuws Mechelen Voor Hetzelfde Geld in Bar Marie

Voor Hetzelfde Geld in Bar Marie

Voor Hetzelfde Geld in Bar Marie

restaurant-bar-marieHet nieuwe seizoen van het televisieprogramma Voor Hetzelfde Geld van één wordt opgenomen in Bar Marie, restaurant/koffiebar op de Sanoma-site in de Stationsstraat in Mechelen.

Tot nu toe werd het televisieprogramma met Britt Van Marsenille, Jan Van Looveren en Thomas Vanderveken opgenomen in de Berchemse koffiebar Sanseveria. Voor Hetzelde Geld, nu toe aan zijn vierde seizoen, brengt financiële tips (hoe kan je meer verdienen, minder uitgeven en zo aangenamer leven).

De nieuwe thuisbasis van het programma, Bar Marie, werd ingericht door het Hasseltse ontwerpbureau Creneau International. Het bureau zag Bar Marie als een 3D-weergave van een magazine, met verschillende zones, naar analogie met de rubrieken van een magazine. Zo is er een gossip lounge om geheimen uit te wisselen, een greenhouse, een home zone met comfortabele zetels, een meet & greet zone waar je aan een lange tafel kan vergaderen en een DIY zone die lijkt op oma’s woonkamer.

Bij Bar Marie serveren ze niet alleen heerlijke koffie maar ook lekkers met ingrediënten recht van de boerderij.

De eerste aflevering van Voor Hetzelfde Geld die opgenomen is in Bar Marie wordt uitgezonden op 31 augustus.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.