Nieuws Mechelen Voormalige pizzakoeriers openen eigen pizzeria

Voormalige pizzakoeriers openen eigen pizzeria

Nuvel Altuntas en Mohamed Abrddane in hun pizzazaak in Duffel. Foto: Chris Van Rompaey

Voormalige pizzakoeriers openen eigen pizzeria

DUFFEL – In hun jonge jaren werkten Mohamed Abrddane en Nuvel Altuntas als koerier bij Pizza-Service in Mechelen. Deze week openden ze hun eigen filiaal in de Kerkstraat 12 in Duffel.

“We kennen elkaar al heel lang. Onlangs kwamen we mekaar opnieuw tegen. We zijn ondertussen wat ouder, hebben meer ambitie en het ondernemen zit ons in het bloed. Na enkele gesprekken beslisten we om zelf een Pizza-Service te openen, ook al omdat we de franchisegever, Gazi Aygun, goed kennen”, zegt Mohamed.

“Vervolgens onderzochten we welke gemeente strategisch interessant is om een pizzeria te openen. Duffel behoorde tot een van de kanshebbers. Ik ben dan op een avond hier eens komen kijken en zag dit pand in de Kerkstraat. Het stond toen nog maar net één dag te huur. Een bijkomende meevaller was dat dit pand al gerenoveerd was en wij dus vooral nog een toog en professionele keuken moesten installeren. Maar daar zijn we toch een tweetal maanden mee bezig geweest”, aldus Nuvel.

 

“Je vindt bij ons een uitgebreid gamma aan pizza’s, pasta, voorgerechten en desserts. Je kunt ter plaatse eten, je bestelling zelf afhalen of het door ons laten brengen. In dat laatste geval betaal je iets meer. Een kleine pizza afhalen kost je bijvoorbeeld 8 euro. Als we hem brengen, betaal je 12 euro. We leveren in Duffel, Koningshooikt, Lier, Putte, Onze-Lieve-Vrouw Waver, Rumst, Lint en Kontich.”

Op werkdagen opent Pizza-Service om 17u, in het weekend om 11u.

www.pizza-service.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.