Nieuws Mechelen Wie wordt de opvolger van Wijns Vastgoed?

Wie wordt de opvolger van Wijns Vastgoed?

Wie wordt de opvolger van Wijns Vastgoed?

kartingOp de site La Corbeille, waar Tervia’s een KMO-project realiseert, wordt op 21 en 22 mei de Grote Prijs La Corbeille georganiseerd. Dit is een kartingwedstrijd voor bedrijventeams. Het is al de derde editie van deze bedrijvenkarting, die vorig jaar werd gewonnen door Wijns Vastgoed uit Berlaar.

De bedoeling van deze dag is om bedrijven bijeen te brengen, in een kader van racen en fun op een unieke locatie van een oude conservenfabriek. De verschillende bedrijven nemen het op het kartingcircuit met een of meerdere teams tegen elkaar op.

Teams kunnen zich nog steeds inschrijven voor de kartingwedstrijd. Een team dient te bestaan uit 4 racers.

Ook Voka-Kamer van Koophandel Mechelen organiseert een kartingwedstrijd. De eerste Voka Karting Cup heeft plaats op donderdag 12 mei. Twaalf teams van telkens maximum zes personen leveren dan onderling op het circuit van Inkart in Ruisbroek een sportieve strijd. Negentig minuten lang draaien ze zo snel mogelijk rondjes, om uit te maken wie deze eerste editie op zijn palmares mag schrijven. Na de podiumceremonie volgt vanaf 18u een afsluitende barbecue met afterworkparty, waar ook supporters en sympathisanten aan kunnen deelnemen.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.