Nieuws Mechelen Wijnbouwers uit Liezele verkopen cool climate wijnen in winkel op Antwerps Eilandje

Wijnbouwers uit Liezele verkopen cool climate wijnen in winkel op Antwerps Eilandje

Wijnbouwers uit Liezele verkopen cool climate wijnen in winkel op Antwerps Eilandje

LIEZELE – ANTWERPEN – De online wijnboetiek Vinetiq gaat offline met de opening van haar eerste Tast-in Store op het Antwerpse Eilandje. Sinds kort kunnen wijnliefhebbers bij Vinetiq cool climate wijnen ontdekken. Verder biedt de wijnboetiek ook een uitgebreid Belgisch aanbod aan, onder andere van haar eigen wijndomein Valke Vleug uit Liezele (Puurs-Sint-Amands).

Vinetiq is naast wijnboetiek ook zelf wijnmaker op het wijndomein Valke Vleug in Liezele (Puurs-Sint-Amands). De wijngaardeniers van Vinetiq verzorgen er 4 hectaren wijngaard met 9 druivenvariëteiten. De eerste Valke Vleug cuvée Pinot Auxerrois 2019 brengen ze in november exclusief via Vinetiq op de markt.

De Vinetiq signatuur cool climate wijnen vragen wat durf en een beetje avontuur. In hun eerste fysieke winkel, die zaterdag 17 oktober werd geopend, neemt de wijnboetiek de mensen graag al degusterend mee in hun verhaal. Vinetiq is gespecialiseerd in cool climate wijnen: wijnen gemaakt in uitdagende omstandigheden zoals weinig zon, veel regen en frissere temperaturen van een koeler wijnklimaat.

Cool climate wijnen zijn in opmars in de culinaire wereld, toch blijven ze bij het brede publiek nog relatief onbekend. Daarom geven de Vinetiq sommeliers in de Taste-in Store graag persoonlijk advies om je wijngrenzen te verleggen. Verder kan je ook een aanbod Belgische wijnen in het portfolio terugvinden, zodat ook de huidige trend van lokaal kopen kan verder gezet worden.

Vinetiq is naast wijnboetiek ook zelf wijnmaker op haar wijndomein Valke Vleug in Liezele (Puurs-Sint-Amands). De wijngaardeniers van Vinetiq verzorgen er 4 hectaren wijngaard en 9 druivenvariëteiten. De eerste Valke Vleug cuvée Pinot Auxerrois 2019 brengen ze in november exclusief via Vinetiq op de markt.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Heist-op-den-Berg
Heist-op-den-Berg

Bijzaak: een droog achterwerk

Op vrijdag sluiten we de week van ‘Made in Mechelen’ af met een eigenzinnige terugblik op de voorbije dagen of… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in andere regio('s)

Meest gelezen in deze regio