Nieuws Mechelen Willebroek geeft bedrijven korting op Willebroekbonnen

Willebroek geeft bedrijven korting op Willebroekbonnen

Burgemeester Eddy Bevers, Schepen Ilse Lenvain en Wim Jacobs van Willebroek Winkelhart bij de lancering van de digitale Willebroekbon.

Willebroek geeft bedrijven korting op Willebroekbonnen

De gemeente Willebroek wil de lokale kleinhandel ondersteunen. Het geeft bedrijven en organisaties daarvoor een korting van 20 procent bij de aankoop van Willebroekbonnen die als origineel eindejaarsgeschenk voor werknemers, klanten en partners kunnen dienen.

Bedrijven en organisaties met een ondernemingsnummer die tot en met 31 december 2021 een Willebroekbon kopen, kunnen dat aan een verminderd tarief doen. Zo krijgen ze 20 procent korting wanneer ze minstens tien van zo’n bonnen aanschaffen. Een Willebroekbon kan gebruikt worden bij de deelnemende handelaars in de gemeente.

“Het afgelopen jaar vormde een grote uitdaging voor onze Willebroekse ondernemers”, zegt Ilse Lenvain, schepen voor Lokale Economie. “De bedrijven bleven steeds alles geven, samen met hun werknemers, klanten en contacten. Met de Willebroekbon kunnen bedrijven hen nu op een duurzame, eigentijdse manier bedanken voor hun inzet en loyaliteit. Tegelijkertijd geven we zo de Willebroekse economie een duwtje in de rug.”

Sinds dit jaar kan de Willebroekbon digitaal worden aangekocht. De bon is ook fiscaal aftrekbaar.

12 werken van Willebroek

Het extra promoten van de Willebroekbon bij bedrijven is één van de acties van de 12 werken van Willebroek, waarin de gemeente samen met haar inwoners, handelaars en verenigingen op zoek ging naar herstelmaatregelen om uit de coronacrisis te klauteren.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.