Nieuws Mechelen Willebroekse handelaars lanceren EK-pronostiek

Willebroekse handelaars lanceren EK-pronostiek

Willebroekse handelaars lanceren EK-pronostiek

WILLEBROEK – Op 11 juni 2021 gaat het Europees Kampioenschap voetbal van start. Onlosmakelijk verbonden met zo’n groot voetbaltornooi is een pronostiekje. Omdat de coronacrisis de lokale economie hard treft, lanceert handelaarsvereniging Willebroek Winkelhart in samenwerking met de gemeente Willebroek en Tifogame een leuke EK-actie.

Om de lokale handel en horeca een positieve stimulans te geven en om de inwoners wat extra winkelplezier te bezorgen organiseren ze een online pronostiek tijdens het EK. 90 Willebroekse handelaars en verenigingen nemen deel aan de actie. Daarmee staat Willebroek bij Tifogame alvast aan kop qua aantal deelnemers.

Elke deelnemende handelszaak of vereniging krijgt een eigen pronostiekplatform met eigen klassement. Als klant kan je aan de hand van een QR-code een pronostiekje wagen voor de matchen van onze Rode Duivels. Zo krijgt elke handelszaak of vereniging zijn eigen klassement. De winnaars krijgen een prijs die de zaak zelf heeft voorzien.

Bovendien maakt elke deelnemer kans om te scoren in het algemeen klassement waarin alle deelnames van de 90 handelszaken en verenigingen worden verzameld. Voor het algemeen klassement heeft de gemeente Willebroek een dikke prijzenpot voorzien met exclusieve Select-voetballen en Willebroekse Kadobonnen. Sinds zaterdag 15 mei kan je een gokje wagen.

www.tifogame.be/willebroek

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.