Nieuws Mechelen Wim Voss is de nieuwe voorzitter van bedrijvenvereniging Mechelen Zuid

Wim Voss is de nieuwe voorzitter van bedrijvenvereniging Mechelen Zuid

Schepen Greet Geypen en voorzitter Wim Voss

Wim Voss is de nieuwe voorzitter van bedrijvenvereniging Mechelen Zuid

Mechelen – 250 bedrijven zijn er gevestigd in het industriepark Mechelen Zuid en het business park Ragheno. Daarmee is dit het kloppend hart van de Mechelse economie. Toch zijn er slechts een dertigtal van die bedrijven lid van de vzw Bedrijven Mechelen Zuid. Daar wil de nieuwe voorzitter Wim Voss graag verandering in brengen.

“Jammer dat er niet meer bedrijven aangesloten zijn bij onze vzw. Vanuit het businesspark Ragheno hebben we zelfs geen enkele vertegenwoordiger in het bestuur”, zegt Wim Voss van 25th Group. Hij is de nieuwe voorzitter van de vzw Bedrijven Mechelen Zuid. Ook de helft van de bestuursleden werd vernieuwd. Samen willen ze de vereniging nieuw leven inblazen. “We willen in de eerste plaats meer leden. Niet alleen grote bedrijven maar ook kleine ondernemingen. En zeker bedrijven van het business park Ragheno. Het zou goed zijn mochten we enkele vertegenwoordigers van bedrijven van Ragheno in ons bestuur hebben. In tweede instantie willen we graag banden smeden met onze collega’s van de Industriezone Mechelen Noord. Samen zouden we een perfecte tandem vormen in besprekingen met de stad Mechelen. En tenslotte willen we ook een aantal evenementen organiseren zodra het weer kan. De vzw mag geen praatbarak worden.”

Schepen van Economie, Ondernemen en Werk, Greet Geypen (VLD-Groen-M+) was ook aanwezig op de voorstelling van het nieuwe bestuur en is opgetogen met de nieuwe impuls. “Die nieuwe dynamiek kunnen we alleen maar toejuichen. Ik ben bovendien blij dat het niet alleen om grote bedrijven gaat, maar dat men alle ondernemers die hier actief er bij wil betrekken.”
Wim Voss neemt als voorzitter de fakkel over van Nico Van Daele van Group Bernaerts, die nog wel actief blijft in het bestuur.

“Ik hoop dat we ook de bedrijven van het business park Ragheno kunnen overtuigen om lid te worden van onze vzw”

Wim Voss (25th Group) – Nieuwe voorzitter Bedrijven Mechelen Zuid

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.