Nieuws Mechelen Winkelpark Malinas officieel geopend

Winkelpark Malinas officieel geopend

Winkelpark Malinas officieel geopend

MECHELEN – Donderdagochtend openden de 19 winkels van het gloednieuwe winkelpark Malinas officieel hun deuren. Bij Albert Heijn, die in Malinas zijn grootste supermarkt van Vlaanderen opende, stonden ruim voor 10 uur al tientallen klanten aan te schuiven.

Een delegatie van het Mechelse schepencollege en burgemeester Alexander Vandersmissen mochten een gedenkplaat onthullen aan de gevel van het nieuwe winkelpark in de lus van de R6.
Om 10 uur mocht diezelfde delegatie ook het lintje doorknippen bij Albert Heijn XL.
In het winkelpark vinden we naast twee supermarkten (Albert Heijn en Lidl) ook nog een aantal winkels die verhuisden van het Rode Kruisplein naar de nieuwe site. Zo opende JBC een winkel met focus op duurzaamheid en ook A.S. Adventure vond de verhuis het ideale moment om de duurzaamheidsinitiatieven van de winkel te highlighten. A.S.Adventure lanceerde onlangs een eigen duurzaamheidskeurmerk ‘With love for our Planet’. Het bedrijf gaat nationale en internationale samenwerkingen aan met groene partners en onder het motto ‘small efforts make a big impact’ heeft de winkel onder andere een recycle box, in samenwerking met Wereldmissiehulp.

Daarnaast zijn er een aantal zaken die hun eerste vestiging in Mechelen openen in het nieuwe winkelpark. Badkamerspecialist X2O opent in Malinas bijvoorbeeld zijn 40ste vestiging.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.