Nieuws Mechelen Word jij de CSR Professional van 2020?

Word jij de CSR Professional van 2020?

Word jij de CSR Professional van 2020?

MECHELEN – De CSR Professional of the Year is een initiatief van de Mechelse vzw Time4Society. De vzw doet een oproep om mensen te nomineren die het maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel dragen. Iemand die duurzaam ondernemen in 2020, dus ook tijdens de coronapandemie, als geen ander in de praktijk zette? Nog tot 15 januari kan je de CSR Professional of the Year nomineren.

Time4Society gaat voor de zesde keer op zoek naar de Nederlandstalige én de Franstalige CSR Professional of the Year: iemand die binnen zijn bedrijf of organisatie een strategische en onmisbare MVO-rol speelt als motivator, inspirator of implementator. Dat kan onder meer als CEO, HR-manager, marketeer, projectleider of eventmanager.

Daarnaast bekroont de vzw ook een Nederlandstalige én een Franstalige CSR Pioneer: iemand die een onderscheidende actie of best practice op gebied van duurzaamheid organiseerde vanuit zijn of haar bedrijf of organisatie. Ook de CSR Pioneer kan je vanaf nu nomineren.

De uitreiking vindt plaats op donderdag 25 februari 2021. www.csrprofessionaloftheyear.be

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Puurs
Puurs

Minibos op bedrijventerrein

PUURS – Op het bedrijventerrein langs de A12 in Puurs, waar logistiek bedrijf Fiege is gevestigd, werd vrijdag de eerste… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio