Nieuws Mechelen Wordt Linda uit Duffel de Korte Keten Kop?

Wordt Linda uit Duffel de Korte Keten Kop?

Foto Tom Cornille

Wordt Linda uit Duffel de Korte Keten Kop?

DUFFEL – Vijf korteketenproducenten strijden in aanloop naar de Week van de Korte Keten voor jouw stem. Linda Van Dessel van Recht van ’t Veld uit Duffel neemt het op tegen collega’s uit Laakdal, Boechout en Geel. Allemaal schopten ze het met hun enthousiasme, professionaliteit en persoonlijkheid tot laureaat van de wedstrijd Korte Keten Kop 2021.

Korteketenproducenten uit de provincie Antwerpen kregen de kans om zich kandidaat te stellen als Korte Keten Kop 2021. Daarbij vertelden ze over hun producten en bedrijfsvoering en over de manier waarop zij hun rol als ambassadeur voor de korte keten willen waarmaken. Uit alle kandidaten zijn 5 laureaten gekozen. Wie van deze 5 op 15 mei bekroond wordt als winnaar van de Korte Keten Kop, beslist het grote publiek. Iedereen kan online stemmen via www.weekvandekorteketen.be vóór 7 mei.

In onze regio is Linda Van Dessel uit Duffel de laureaat. Linda Van Dessel runt samen met echtgenoot Raf het familiebedrijf Recht van ’t Veld in Duffel. Naast eigen vollegrondsgroenten en chrysanten verkopen ze ook groenten, vlees en zuivel van collega-landbouwers in hun sympathieke hoevewinkel. De korteketenverkoop levert volgens Linda enkel voordelen op: voor consument én producent!

De vierde editie van de Week van de Korte Keten focust op het meer bekendmaken van winkelen bij de boer en het promoten van de korteketenproducenten. De campagne promoot de veelzijdige reguliere korteketenverkoop door hoevewinkels, (boeren)markten, zelfpluk, automaten, groenteabonnementen, voedselteams, afhaalpunten, CSA-boerderijen, webwinkels met verse producten, coöperaties en buurderijen extra te promoten van 15 tot en met 23 mei 2021.

www.weekvandekorteketen.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.