Nieuws Mechelen Xpenditure haalt 5,1 miljoen op

Xpenditure haalt 5,1 miljoen op

Xpenditure haalt 5,1 miljoen op

xpenditureWim Derkinderen en Boris Bogaert, stichters van het Mechelse Xpenditure, hebben bekend gemaakt dat ze tijdens hun jongste financieringsronde 5,1 miljoen euro hebben opgehaald.

“Hiermee kunnen we met ons bedrijf overschakelen op de volgende fase en groeien in Europa en de rest van de wereld”, aldus Boris Bogaert. “De komende vier maanden zullen we ons team verdubbelen en verder investeren in onze technologie.”

Xpenditure wil kwitanties en onkostennota’s uit de wereld helpen door ze te vervangen door een digitale realtime applicatie die kan worden geïntegreerd in de grote online boekhoudpakketten.

Het jonge bedrijf heeft reeds kantoren in Mechelen, Sao Paolo, New York en Keulen en heeft klanten in 22 landen verspreid over de wereld.

Het team van Xpenditure bestaat uit een dertigtal mensen. Tot de raad van bestuur behoren naast stichters Wim Derkinderen en Boris Bogaert ook Lorenz Bogaert en Jonas Dhaenens en adviseurs Toon Coppens en Bart Swanson.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.