Nieuws Mechelen Xpenditure opent kantoor in Amsterdam

Xpenditure opent kantoor in Amsterdam

Xpenditure opent kantoor in Amsterdam

xpenditureHet Mechelse bedrijf Xpenditure N.V., aanbieder van een cloud-gebaseerde tool voor onkosten-management, breidt nog verder uit over de grenzen, en opent nu ook een kantoor in Nederland.

De oplossing van Xpenditure die komaf wil maken met papieren onkostennnota’s en bonnetjes en die twee jaar geleden werd geïntroduceerd, wordt inmiddels in 16 landen door ruim zestigduizend mensen gebruikt.

Xpenditure wil de komende jaren sterk groeien, zowel binnen Europa als daarbuiten. Onlangs opende het bedrijf alvast een saleskantoor in Amsterdam. Tot nu toe werden de Nederlandse klanten bediend vanuit het hoofdkantoor in Mechelen.

Vorig najaar haalde de onderneming, die in 2011 ontstond uit prepaid-kaartpionier Cardwise, 5,1 miljoen euro op bij bestaande en nieuwe private investeerders, waaronder Bart Swanson, Lorenz Bogaert, Toon Coppens, Jonas Dhaenens en Luc Verelst. De opgehaalde fondsen worden gebruikt om de technologie verder te ontwikkelen en de geografische expansie van het bedrijf te ondersteunen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.