Nieuws Mechelen Xpenditure wint Fintech Award

Xpenditure wint Fintech Award

Xpenditure wint Fintech Award

award-best-of-showHet Mechels bedrijf Xpenditure, dat ook een saleskantoor heeft in Amsterdam, heeft op de European FinTech Awards in Amsterdam de Best Of Show-award gewonnen. De jury, samengesteld uit bankiers en investeerders, was onder de indruk van de presentatie van het bedrijf. Xpenditure maakt het mogelijk om onkostenbeheer eenvoudig te regelen via een digitaal platform.

“Xpenditure transformeert het onkostenbeheer van een administratief kluwen naar een gestroomlijnde, digitale flow. Op die manier besparen onze klanten niet alleen frustratie, maar vooral veel tijd. Bovendien hebben we onze relevantie voor banken al bewezen. Dat zal ongetwijfeld het verschil hebben gemaakt voor deze award”, zegt Wim Derkinderen, cco en medeoprichter van Xpenditure.

Op de European FinTech Awards & Conference komen 300 van de meest innovatieve FinTech bedrijven uit Europa samen met investeerders, banken en ondernemers om een blik te werpen op de toekomst van de financiële sector.

Naast netwerken was er ook ruimte om te pitchen. Het was daar dat Xpenditure de hoofdvogel afschoot. Het speelt ongetwijfeld in ons voordeel dat Xpenditure een reëel probleem aanpakt waar iedereen voeling mee heeft”, aldus Wim Derkinderen.

“We merken al een tijdje een grote vraag bij banken om met Xpenditure te kunnen werken”, zegt Boris Bogaert, CEO en mede-oprichter van Xpenditure. “Heel veel banken zijn op zoek naar innovaties die meer doen dan het optimaliseren van betalingen en wij bieden die toegevoegde waarde. Voor verschillende grootbanken zorgen we er al voor dat onkostenbonnetjes in real-time gekoppeld worden aan de betalingen. Deze “Best Of Show”-award is voor ons het beste bewijs van de interesse uit de banksector voor onze oplossing.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.