Nieuws Mechelen Yitch sleept Voka-prijs in de wacht: “Ferme duw in de rug”

Yitch sleept Voka-prijs in de wacht: “Ferme duw in de rug”

Werner Fransen en Wim Van Soom

Yitch sleept Voka-prijs in de wacht: “Ferme duw in de rug”

BORNEM – Yitch kwam als winnaar uit de bus tijdens de uitreiking van de Voka Lokaal-award Klein-Brabant/Vaartland. Het consultancybedrijf is daarmee ook de eerste genomineerde voor de Prijs Ondernemen 2022 van Voka Mechelen-Kempen. In totaal maken negen bedrijven uit de regio kans op de Prijs Ondernemen. De namen van de andere kanshebbers maakt de organisatie de komende twee weken bekend.

Voka Mechelen-Kempen zet de komende twee weken volledig in het teken van de Prijs Ondernemen. De eerste genomineerde is nu bekend: Yitch uit Bornem. Yitch is een specialist in het automatiseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen. Het bedrijf is door het bestuur van de Voka Lokaal-afdeling Klein-Brabant/Vaartland voorgedragen. Ze winnen de Voka Lokaal-award voor hun regio en maken meteen ook kans op de grote Prijs Ondernemen in september.

Extra boost

“Dit is een verrassing en meteen ook een fijne erkenning”, klinkt het bij Werner Fransen en Wim Van Soom van Yitch. “De award geeft een extra boost aan onze groeiplannen. Want we willen drie keer groter worden in de komende vijf jaar. Na twee jaar corona is dit voor onze medewerkers een ferme duw in de rug.”

De komende twee weken maakt Voka Mechelen-Kempen via de social media-kanalen en de eigen website de nieuwe namen bekend. Vanaf 2 mei kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op de Voka-website.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.