Nieuws Mechelen Yves Heylen van Vink genomineerd als CDO of the year

Yves Heylen van Vink genomineerd als CDO of the year

Yves Heylen van Vink genomineerd als CDO of the year

HEIST-OP-DEN-BERG – Het kunststoffenbedrijf Vink was donderdag nog bij de genomineerden voor de Prijs Ondernemen 2019 van Voka Mechelen-Kempen. Ondertussen werd bekend dat het bedrijf kans maakt op nog een andere belangrijke onderscheiding.

Yves Heylen die bij Vink verantwoordelijk is voor Customer Engagement en Digital Transformation is genomineerd als Chief Digital Officer (CDO) of the year. Zowel in Vlaanderen als in Wallonië werden er vier laureaten aangeduid. Voor het Vlaamse landsgedeelte gaat het naast Yves Heylen om Geert Kelchtermans, Director Digital Studio Transformation & Saleshouse bij Proximus, om Eric Cuypers, Group CIO bij Maxeda DIY en om Brigitte Buyle, Chief Digital Transformation Officer bij Ethias.

Yves Heylen is sinds oktober 2015 aan de slag bij Vink. Het Heistse bedrijf Vink is van origine een groothandel in kunststof halffabrikaten. Als expert in kunststoffen voeren ze hun producten uit over heel Europa. Bij Vink werken 175 mensen. Het bedrijf viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag.

Nog tot en met 10 oktober kan je online stemmen op jouw favoriet als CDO of the year.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.