Nieuws Mechelen Zaakvoerder Fitness GreenAlive haalt 6000 euro op voor goede doel

Zaakvoerder Fitness GreenAlive haalt 6000 euro op voor goede doel

Zaakvoerder Fitness GreenAlive haalt 6000 euro op voor goede doel

BONHEIDEN – Na drie dagen fietsen door weer en wind kwamen François ‘Swa’ Van Velthoven van Fitness GreenAlive en Filip Van Laer op 18 september aan bij het Fitnesscentrum in Rijmenam. Ze hadden een rit van pakweg 1000 kilometer in de benen, in drie dagen recht van de Mont Ventoux tot in Rijmenam.

Met hun fietstocht wilden Swa en en Filip drie goede doelen steunen: Cis4ever, Het Balanske en Zorghuis De Dijlevalei. “We zijn blij en dankbaar dat we in totaal maar liefst 6000 euro hebben opgehaald”, vertelt Swa trots. “We zullen dit mooie bedrag evenredig verdelen tussen deze drie fantastische organisaties.”

De overhandiging van de cheques gebeurt op donderdag, 14 oktober, om 19 uur aan Fitness GreenAlive in Bonheiden. Actrice Loes van den Heuvel (Carmen uit FC De Kampioenen) zal als meter van de actie aanwezig zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.