Nieuws Oost-Vlaanderen 1.300 vierkante meter gevuld met meubelen en decoratiestukken: Zoli99 opent filiaal in nieuwe handelszone

1.300 vierkante meter gevuld met meubelen en decoratiestukken: Zoli99 opent filiaal in nieuwe handelszone

Foto zvd

1.300 vierkante meter gevuld met meubelen en decoratiestukken: Zoli99 opent filiaal in nieuwe handelszone

ZELZATE – Na de opening van een Jumbo deze zomer, ging vrijdag in de nieuwe handelszone aan de Assenedesteenweg een grote meubel – en decoratiewinkel van de keten Zoli99 open. Het werd al aanschuiven op de grote parking die Zoli99 deelt met het warenhuis.

Na Roeselare, Oostende en Steenokkerzeel is dit het vierde filiaal van Zoli99 in Vlaanderen. Je kan in deze 1.300 vierkante meter grote winkel terecht voor zitbanken en andere meubilair maar ook voor allerlei huisdecoratie, verlichting, tafelgerei, linnen en in deze periode ook voor kerstversiering.

“Deze plaats in Zelzate was voor ons ideaal omdat dit terrein bijna midden op het kruispunt van de R4 en de drukke E34 ligt. Maar onze winkel ligt ook vlakbij Nederland. Bovendien was er een grote vraag in Zelzate en de buurgemeenten naar een dergelijk aanbod”, zegt regioverantwoordelijke Ann-Sophie Vleurick.

Deze nieuwe handelssite tussen de Assenedesteenweg en de Hans Kochlaan kwam er toen een oude handel in bouwmaterialen te koop kwam en het gemeentebestuur mee stapte in het plan van een bouwpromotor.

De gemeente maakte er een stuk gemeentegrond vrij zodat er voldoende parkeerruimte kwam voor deze twee grote handelszaken. Het oud gemeentelijk cultuurgebouw en een tweedehandswinkel met voedselbank in die zone werden gesloopt want in ruil voor de parkeerplaatsen bouwt de ontwikkelaar een nagelnieuw cultuurhuis voor Zelzate met plaats voor de vereniging voor armoedebestrijding ‘Lichtpunt’.

De nieuwe Zoli99 stelt vijf vaste verkopers en een aantal jobstudenten tewerk. De winkel is open van maandag tot zaterdag open van 10 uur tot 18 uur.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.