Nieuws Oost-Vlaanderen Fiets! verhuist na 30 jaar

Fiets! verhuist na 30 jaar

Fiets! verhuist na 30 jaar

GENT – Gisteren opende Fiets! zijn nieuwe winkel op de Antwerpsesteenweg, vlakbij de Dampoort, in Gent. Een noodgedwongen verhuizing want het pand waar ze al dertig jaar zaten, in de buurt van het Sint-Pietersstation, wordt binnenkort met de grond gelijk gemaakt. In de plaats komen gloednieuwe studentenkoten.

Fiets!, sinds kort een dochter van Colruyt Groep, is een jonge, dynamische en snelgroeiende keten die momenteel 14 fietsenwinkels in België bezit en zijn hoofdkantoor in het Guldensporenpark te Merelbeke heeft. Het Oost-Vlaamse bedrijf is marktleider in de verkoop van merkfietsen, fietskledij en accessoires. Fiets! is dealer van merken zoals Trek, Flyer, Koga, Brompton, Kettler, Gazelle, Segway en Ridley.

Nieuwe winkel

Fiets! heeft samen met Colruyt Group de ambitie om verder te groeien, zowel door het openen en overnemen van winkels als door in te zetten op leasing en bedrijfspaketten op maat. De nieuwste winkel van Fiets! in Gent is 450 vierkante meter groot en zal door de coronamaatregelen voorlopig alleen dienstdoen als servicepunt. Klanten kunnen er terecht voor onderhoud, reparaties en het afhalen van bestelde fietsen of materiaal. Later zal er ook plaats zijn voor een showroom.

 

Afscheid na 30 jaar

Gisteren openden de deuren van het verbouwde pand nabij de Dampoort. Na 30 jaar moest Fiets! afscheid nemen van de winkel in de Fabiolalaan, nabij Gent Sint-Pieters. In de plaats komen studentenkoten. “We nemen met pijn in het hart afscheid”, zegt Wim Teerlynck van Fiets!. “We zorgen er echter voor dat we onze Gentse klanten dezelfde service kunnen blijven bieden.”

In de nieuwe zaak zullen vier mensen aan het werk zijn. Daarnaast heeft de speciaalzaak ook een winkel op de Rooigemlaan, die meer gericht is op verkoop.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio