Nieuws Oost-Vlaanderen 25 miljoen dollar extra voor Showpad

25 miljoen dollar extra voor Showpad

25 miljoen dollar extra voor Showpad

GENT – Het softwarebedrijf Showpad is erin geslaagd om 25 miljoen dollar op te halen. Het Gentse bedrijf kan zo zijn wereldwijde expansie van zijn online platform voor verkopers en marketeers verder financieren.

Het bedrag werd opgehaald bij Insight Venture Partners, een vervolg op de grote C-kapitaalronde van mei 2016. Het Gentse softwarebedrijf gebruikt de extra financiering voor investeringen in nieuwe markten, de uitbreiding van de wereldwijde strategie van Showpad en verdere productontwikkeling.

De nieuwe investeringsronde volgt op een jaar van forse groei en expansie voor het Gentse Showpad. “2017 was een fantastisch jaar voor Showpad. We openden ons Noord-Amerikaans hoofdkantoor in Chicago, we deden aanwervingen voor een aantal topfuncties om onze wereldwijde marktopportuniteiten te vergroten, zagen dankzij sales onze klantenportefeuille uitbreiden en boekten het voorbije jaar een enorme groei”, zegt ceo Pieterjan Bouten.

“Ons uiteindelijke doel is de kloof tussen verkoop en marketing te overbruggen. Zo meer opbrengt genereren, samen met een betere ervaring voor de koper, intelligente verkoop inhoud, en beïnvloede Analytics,” besluit mede-stichter Louis Jonckheere.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.