Nieuws Oost-Vlaanderen 250 mensen in de rij voor slimme stomer

250 mensen in de rij voor slimme stomer

250 mensen in de rij voor slimme stomer

ERPE-MERE – Mealhero was sinds hun succesvolle crowdfunding campagne op Kickstarter in 2017 al te koop voor het grote publiek, maar die moesten wel nog even wachten op de effectieve levering van hun slimme stomer en vriesverse foodboxen. Dit weekend was het eindelijk zo ver. Vrijdagavond zette Mealhero de deuren open voor 250 klanten die – als eerste in België en Nederland – hun slimme stomer mochten ophalen. Daarmee is Mealhero nu ook officieel gelanceerd in de markt. 

Een groot evenement en meer dan 250 klanten in de rij. Dat was er vrijdagavond te zien in de Mealhero-gebouwen in Erpe-Mere. Na lang afwachten kon de Mealhero community zelf hun slimme stomer gaan ophalen en genieten van een hapje, drankje en muziek. “Want het is toch een beetje feest”, zegt co-founder Jeroen Spitaels. “Na een jaar keihard werken aan de productie is het resultaat er: Scannen. Stomen. Smullen. Met één druk op de knop kunnen de intussen meer dan 500 mealheroes lekker en gezond gaan koken zonder moeite.”

Klaar voor de markt

Dat betekent meteen ook dat Mealhero gewoon in de markt gelanceerd is, zonder lange wachttijden. Vandaag bestellen betekent nu ook gewoon enkele dagen later geleverd. Zo’n slimme stomer in huis halen doe je gewoon via de Mealhero website op www.mealhero.me. De maaltijdboxen zijn te bekijken en bestellen via de app van Mealhero in de Apple App Store en Google Play Store.

Een leerrijke avond

Het was een druk bijgewoonde avond met het nodige spektakel. De kerels achter Mealhero voorzagen een echte Apple-stijl presentatie waarin ze meer dan eens uitgebreid hun geweldige Mealhero community bedankten, het toestel live demonstreerden aan het publiek, enzovoort. Achteraf kon iedereen nog eens langs de Mealhero Genius Bar passeren voor meer technische uitleg bij het engineering team achter het product.

Maar hét moment van de avond was natuurlijk het meenemen van de slimme stomers. “Dit is de toekomst van thuis koken. Vanaf nu kunnen deze mensen meer dan 700 lekkere en gezonde maaltijden bereiden”, aldus Spitaels.

Verhuisd naar Erpe-Mere

Intussen is mealhero ook al flink doorgegroeid sinds we ze de eerste keer leerden kennen in november 2017. Het haalde midden september nog 900.000 euro aan kapitaal binnen om te groeien. Toch lijkt de effectieve marktlancering vandaag de belangrijkste mijlpaal te zijn. Het bedrijf verhuisde ook van hun klein kantoortje in Gent naar een groot gebouw in Erpe-Mere, waar de productie, opslag en kantoren allemaal samen zitten. Het team verdubbelde ten slotte over de zomer heen van 3 naar 6 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.