Nieuws Oost-Vlaanderen 31-jarige Koen Colpaert van politiek naar Securitas

31-jarige Koen Colpaert van politiek naar Securitas

31-jarige Koen Colpaert van politiek naar Securitas

Koen Colpaert uit Sint-Niklaas is de nieuwe woordvoerder van beveiligingsspecialist Securitas. De 31-jarige Colpaert behaalde in het verleden een master Nieuwste Geschiedenis aan de Universiteit Gent en een master Politieke Communicatie aan de Universiteit Antwerpen. Sinds 2011 was hij woordvoerder in zowel de Vlaamse als de federale regering, met een focus op economische dossiers. Zo was hij ook een tijdje woordvoerder van vicepremier Kris Peeters.

Bij Securitas wordt Colpaert het centrale aanspreekpunt voor de media. Koen Colpaert: “Securitas is een onderneming in volle ontwikkeling en een grote werkgever met veel groeikansen voor de werknemers. Ik kom terecht bij de marktleider in beveiliging, met een ijzersterke reputatie. De technologische ontwikkelingen stellen het bedrijf bovendien voor heel mooie uitdagingen. Die combinatie intrigeert mij enorm. De ideale omgeving om mijn expertise en ervaring inzake communicatie toe te passen.”

In 2015 werd hij tijdens de Nacht van de Woordvoerder door een vakjury bekroond met de titel beste perstekstschrijver van Vlaanderen. Régis Gaspar van Securitas is dan ook tevreden dat ze met de man uit Sint-Niklaas een talent in huis halen. “We zijn blij om onze organisatie te versterken met een ervaren woordvoerder als Koen. Hij is de geschikte man om onze ontwikkeling van onze activiteiten op een nieuwswaardige manier aan de pers en de buitenwereld te communiceren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.