Nieuws Oost-Vlaanderen 350 mensen ontdekken Groeiland

350 mensen ontdekken Groeiland

350 mensen ontdekken Groeiland

Met 350 zijn ze, de ondernemers uit heel Vlaanderen die afzakken naar Gent voor Groeiland. Het community-event ging door in De Vooruit naast de Voka Box van Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen.

Na een introducerend duo-gesprek tussen gedelegeerd bestuurder van Voka Hans Maertens en Vlaams minister Philippe Muyters werden de aanwezigen getrakteerd op een uiteenzetting van Dries Buytaert. Sinds 2010 werkt hij vanuit Boston aan de groei van Drupal en Acquia. Tim Van de Casteele van het Gentse Silverfin, Anke Ulens van Vivaldis Interim, Erwin van Osta van Hubo en Jelle Van de Velde, die onlangs Cartamundi Digital verliet, mochten hun groeiverhaal pitchen gedurende enkele minuten.

Tijdens de Open Space Learning kon iedereen van elkaar leren tijdens interessante gesprekken met groeibedrijven en ervaringsdeskundigen. Duco Sickinghe van Fortino en voormalig ceo van Telenet mocht het geheel sluiten met zijn boeiende managementgetuigenis, alvorens Voka-voorzitter Paul Kumpen het laatste woord kreeg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.