Nieuws Oost-Vlaanderen Aalterse regio kent vele vriendelijke handelaars

Aalterse regio kent vele vriendelijke handelaars

Aalterse regio kent vele vriendelijke handelaars

In feestzaal Ten Dauwe in Aalter heeft Handelsgids.be de awards voor Vriendelijkste Handelaar van 2016 in de Aalterse regio uitgereikt. Verschillende handelaars uit Deinze, Gent, Tielt, Zelzate en 17 andere gemeenten uit de regio werden er gelauwerd omwille van hun klantvriendelijkheid. De prijs van Vriendelijkste Gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen was weggelegd voor Maldegem.

In Aalter ging de eerste prijs naar Magnifique, en in Assenede werd Groenten & Fruit Bij Andries bekroond tot Vriendelijkste Handelaar. Verder kregen Ticara uit Beernem, Bio-Esthetiek Natalis uit De Pinte, Dierenarts Anne Boone uit Deinze, Bloemisterij Poelman – Van De Velde uit Destelbergen, Burtline uit Eeklo, Lardenoit uit Evergem, POWER Benzinestation uit Gent, Brood & Banket Lonneville uit Kaprijke, Hippocampus uit Lovendegem, Haarmode Stijn uit Merelbeke, Kapsalon Ann uit Nazareth, Per Tutti By Junic uit Nevele, Plantenkwekerij Kris De Backer uit Oosterzele, Frituur Tivoli uit Ruiselede, Claeys & Zoon uit Sint-Laureins, El Knip Kapsalon uit Tielt, Desta Fashion uit Waarschoot, Apotheek Vitafarma uit Zelzate en Nascente Kapsolon en Schoonheid uit Zomergem de award overhandigd.

De winnaars zijn gekozen op basis van de mening van klanten. Een jury kwam er niet aan te pas. In totaal namen in Vlaanderen 4.520 kmo’s deel en werden er 239 vriendelijkste handelaars benoemd. “Klantvriendelijkheid is het belangrijkste stokpaardje voor een kmo en het kost niets”, zegt zaakvoerder van Handelsgids.be Luc Verheyden. “Ik stoorde mij dikwijls aan het onvriendelijk gedrag van sommige kmo’s en wilde dit in een positieve richting sturen om hen te helpen. Om klantvriendelijkheid onder de aandacht te brengen, heb ik twee jaar geleden dan de verkiezing van de Vriendelijkste Handelaar gelanceerd.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.