Nieuws Oost-Vlaanderen ACERTA opent kantoor in Oudenaarde

ACERTA opent kantoor in Oudenaarde

ACERTA opent kantoor in Oudenaarde

OUDENAARDE – De dienstengroep ACERTA slaat zijn vleugels nog wat meer uit in Oost-Vlaanderen met de opening van een nieuw kantoor in Oudenaarde. De investering kadert in de strategie om de aanwezigheid in de regio te versterken en zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de lokale behoeften van werkgevers en bedrijfsleiders.

Sinds 10 september kunnen starters, zelfstandigen, KMO’s en ondernemingen van de regio Oudenaarde terecht in het nieuwe kantoor. Dit nieuwe kantoor bevindt zich in Bedrijvencentrum Vlaamse Ardennen, het hart van het Oudenaardse ondernemerschap, vlot bereikbaar en bijzonder goed gekend bij ondernemers. Met de opening van het nieuwe kantoor stipt ACERTA ook aan dat zowel aanpak als aanbod meer is afgestemd op de lokale behoeften van de  starter en bedrijfsleider.

Koenraad De Lathouwer wordt regiomanager ‘starters en zelfstandigen’. Veerle Dewicke wordt kantoordirecteur sociaal secretariaat voor Gent-Oudenaarde. “Bij onze Open Coffee netwerkevenementen merkten we al langer dat er vraag was naar een betere omkadering voor ondernemers in de regio Oudenaarde”, aldus Dewicke. “Dit was als het ware een blinde vlek. De opening van het nieuwe kantoor was voor ons dan ook een opportuniteit om dichter bij lokale ondernemers te komen en nog meer de connectie met de regio te maken als HR-partner voor ondernemers.”

ACERTA is als HR-dienstengroep in België gespecialiseerd in het advies, de informatisering en de verwerking van administratieve processen rond loonverwerking, sociale zekerheid, kinderbijslag, vestigingsformaliteiten en de professionalisering van het HR-beleid. ACERTA telt meer dan 1400 medewerkers, verdeeld over 23 kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De groep kende in 2017 een omzet van ruim 172 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.